Üniversite İşbirliği İle Profesyonel Koçluk Eğitimi

Profesyonel koçluk eğitimi, kişisel ve mesleki potansiyeli en üst düzeye çıkarmak için hayatımıza denge, farkındalık ve proaktif çözümler sunar. Koçluk eğitimi alarak kendinize koçluk yapabilirsiniz. Koçluk süreci, kişiyi düşünmeye teşvik eden, hedefine doğru ilerlemesini sağlayan ve destekleyen müşteriyle kurulan yapıcı bir ortaklık ilişkisidir.

FA Koç Akademi, 20 yıl devam eden başarısını yaptığı işe olan inanç ve saygısından alır. Koçluk Eğitim alanındaki  bilgi ve deneyimlerimizi  Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi ile birleştirerek en yetkin eğitim kadrosu ile en kaliteli eğitimi sizlere sunmaktayız.

Eğitim sürecinde yapılan uygulamalarla öğrendiğiniz teorik bilgiler, koçluk pratiklerine dönüştürülerek koçluk yetkinlikleri ve becerileri kazanmanız sağlanır.

Programın içerisinde yapılacak koçluk performans çalışmalarına ek olarak eğitimin bitiminde  ücretsiz mentorluk çalışması armağan edecektir.

Üniversite Onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimi Nedir?

Program yeni bir meslek edinmek isteyen, mevcut mesleklerine koçluğu ilave etmek ya da mevcut mesleklerinden koçluğa yönelmek isteyen uygun adaylar için tercihinize göre Üniversite onaylı Profesyonel Koçluk sertifikası da alarak mesleğe bir adım önde başlamak isteyen adaylara yönelik titizlikle hazırlanmış olup tüm programlar ICF Level 2 akreditasyonuna da sahiptir.

Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi ve FA Koç Akademi iş birliği ile hazırlanan Profesyonel Koçluk Sertifika Programı içeriğinde yaşam koçluğu eğitimi bilgilerini de kapsar.

Üniversite Onaylı Profesyonel Koçluk Sertifikası Sahibi Olmak

Koçluk sertifikası sahibi olmak, hem iş hem özel hayatınızda farkındalık ve çözüm alternatifleri sunacaktır. Üniversite ve ICF akredite Profesyonel Koçluk Sertifikanız ile Koçluk mesleğinize yetkinlik açısından en üst seviyede ve Türkiye’nin en iyi standartlarında, çift sertifika ile mesleğe 1-0 önde başlayabilirsiniz.

Koçluk Bir Meslek midir?

29 Haziran 2013 tarih ve 28692 sayılı Resmi Gazete‘de yayımlanan, “Koç Ulusal Meslek Standardı (Standart Kodu: 13UMS0318-6)” ile koçluk meslek olarak resmen tanınmış olup, 22 Temmuz 2015 tarihinde “Mesleki Yeterlilik” kriterlerinin belirlenmesi ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından onaylanmıştır.

Programa Neden Katılmalıyım?

Mesleğin gerektirdiği uluslararası yeterlilik ve standartlara uygun olarak hazırlanan Profesyonel Koçluk Sertifika Programı sayesinde kazanacağınız profesyonel bilgi ve becerilere ek olarak, iç dünyanızı tanıyacak, farkındalığınızı ve potansiyelinizi maksimum düzeyde artıracaksınız.

“Profesyonel Koçluk Eğitimi”ni tamamladığınızda mesleki ve özel hayatınızda pozitif değişimlerin farkına varacaksınız.

Programın Kazanımları

  • Her sektörde koç olarak çalışabilme imkanı,
  • Kendi işine sahip olma fırsatı ile ne zaman, nerede ve kiminle çalışacağını seçebilme özgürlüğü,
  • Etkili iletişim becerilerine sahip olunarak, genel manada çevre ya da yöneticiler, personel ve iş arkadaşlarıyla gelişmiş ilişkiler kurabilme yeteneği,
  • Kişinin, iş ve özel hayatındaki hedeflerine ulaşmasını sağlayacak tekniklerin kazanımı ve sürekli gelişimidir.

Programa Kimler Katılabilir?

  • Mevcut işinden memnun olmayan ya da daha fazlasını isteyenler,
  • Yeni bir meslek edinmek isteyenler,
  • Kariyerine değişiklik yapmak isteyenler,
  • Koçluk sertifikası alıp, profesyonel bir koç olarak ek gelir sağlamak isteyenler,
  • Bulunduğu organizasyonun içinde başkalarına koçluk “Profesyonel Koçluk” yapmak isteyenler,
  • Kendisini geliştirmek, potansiyelini maksimum düzeye ulaştırmak isteyenler programımıza katılabilirler.

Programımız, hafta sonu Pazar günleri (10 Pazar) 10.00 – 17:30 saatleri arasındadır.

Eğitim Yeri, Süre, Sertifika ve Tarihler

Eğitim 60 saatlik olup 10 gün sürmektedir. Zoom üzerinden Pazar günleri 10:00- 16:30 saatleri arasında yapılır.

Programı tamamlayan adaylar E-Devlet’ten sorgulanabilir Devlet Üniversitesi onaylı Profesyonel Koçluk Sertifikası + ICF Level 2 Akredite Profesyonel Koçluk Sertifikası almaya hak kazanırlar.

Eğitim tarihlerine  eğitim takvimimizden ulaşabilirsiniz.

Kontenjan

Program en az 15 en çok 30 kişi ile sınırlıdır ve yılda sadece 2 kez açılır. Sınırlı sayıda kontenjan nedeni ile başvuru sırasına göre kayıt yapılır.

Eğitmenler

ICF Temel Koçluk Yetkinlikleri baz alınarak hazırlanan eğitimin tamamı canlı Zoom üzerinden ICF- MCC Ünvanlı profesyonel eğitmenlar tarafından verilmektedir.

Gaye Vildan Öztuna, MCC 

Detaylı Bilgi ve Kayıt

Canân Töre Petekçi, Akademi Koordinatörü ve Eğitmen
0539 749 7050 / 0216 346 0930
canan.fakoc@yandex.com

Fiyat, İptal ve İade Koşulları

Programlara kesin kayıt için 1.500,-TL ön kayıt bedeli alınır. Ödenen ön kayıt bedeli iade edilmez. Programa kayıt olan adaylar, eğitim bedelinin tamamını ödemekle yükümlüdür. Eğitim programının başlama tarihine 3 gün kala, mücbir sebep nedeniyle devam edemeyecek olan adaylara ödenen ücret iadesi yapılır. Eğitim notları paylaşıldıktan ve eğitim başladıktan sonra ödenen ücret iade edilmez. Eğitime devamsızlık yapan veya devam edemeyecek adaylar, aynı eğitime 1 yıl içinde katılım sağlayabilirler.

Yorumlar devredışı